Jawabanmu

2014-02-14T19:24:58+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Maksudnya itu apa yah ?? itu bahasa ap?

6 3 6
Cacandran hartina panataan kana pasipatan tempat, anu sabréhan mah siga nujum (ramalan). Pasipatan tempat anu ditataan téa henteu diébréhkeun sacéréwélna, tapi réréana disalindungkeun atawa disindirkeun. Cacandran ogé mangrupa bagian tina itungan palintangan kénéh.
Contona:

Bandung heurin ku Tangtung
Banagara Sor ka Tengah
Ciamis amis ku manéh
Cianjur katalanjuran
Sumedang ngarangrangan
Tasikmalaya sukapura ngadaun ngora
Garut jadi pangirutan
ciromed kampung beling
2014-02-14T21:28:36+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Cacandran hartina panataan kana pasipatan tempat, anu sabréhan mah siga nujum (ramalan). Pasipatan tempat anu ditataan téa henteu diébréhkeun sacéréwélna, tapi réréana disalindungkeun atawa disindirkeun. Cacandran ogé mangrupa bagian tina itungan palintangan kénéh.laporkan!Contona:

Bandung heurin ku Tangtung
Banagara Sor ka Tengah
Ciamis amis ku manéh
Cianjur katalanjuran
Sumedang ngarangrangan
Tasikmalaya sukapura ngadaun ngora
Garut jadi pangirutan
ciromed kampung beling
11 3 11