Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-24T10:22:37+07:00
Bubuy bulan, maghrib, peuyem bandung, manuk dadali
1 5 1
2014-08-24T10:23:20+07:00
-17macam pupuh
-lagu pop sunda
-mobil butut
-hayang kawin
-talak tilu
-boneka
-mojang priangan
-manuk dadali
-dll
Nah… hanjakal pisan
Basa anjeun datang
Kuring geus duaan

Mun seug lelengohan
Moal mikir panjang
Sadia marengan

Duh… enyaan… silih pikasono, silih pikadeudeuh, silih pikanyaah

Kumaha…
Nya kudu kumaha
Da kuring ayeuna
Geus aya nu boga

Hampura…
Nya kuring hampura
Najan dikumaha
Moal rek ngadua
Judulnya:"Kumaha"