TEMBUNG Tembung ing ngisor iki tulisen nganggo aksara jawa.. ( jawabnya di kertas aja -> di upload )

naleni
musuni
nyapokokake
ngguyokake
mlayua
lawange
rasane
talenana
ngetikake
gawanen
umbahna
garapen
gabaran
golekna
nulisaken
nggambarake
lumpia
diampili
nyawati
nyudukake

2
mau aku jawab tapi gak ada kamera,.

Jawabanmu

2014-02-15T06:14:16+07:00
Maagf aku gk ngerti area aku orang sunda
2014-02-15T14:37:28+07:00