Jawabanmu

2014-08-23T15:21:52+07:00
Sun iki dhutaning nata.
Prabu kenya Majapahit.
Kekasih Damar Sasangka.
Atma mantune ki patih.
Magang anyar awak mami.
Lahta bisma praptaningsun.
Ingutus Sang Narpendah.
Kinen mocok murdantaji.
Marmaningsun ingutus.
Iwa mindho karya.
1 1 1