Jawabanmu

2014-08-22T22:03:22+07:00
Bapak tindak teng Solo mundhut jarit lan klambi
Bapak tindak dateng Solo mundhut jarit kaliyan ageman... <jawaban paling betul>
2014-08-22T23:04:35+07:00
Bapak tindak menyang solo tumbas jarit lan klambi