Jawabanmu

2014-08-22T20:59:53+07:00
Ancasila
hiji keTuhanan nu manten esa
dua kamanusaan anu adil sarta boga kasopanan
tilu persatuan Indonesia
opat kerakyatan anu dipingpin ku hikmat kebijaksanaan dina permusyawaratan wawakil
Lima kaadilan sosial kanggo sakumna rahayat indonesia

maaf kalo salah:--)