Jawabanmu

2014-08-23T11:54:06+07:00
OH SEKOLAHANKU SING RESIK
LAN INDAH PEMANDANGAN DISEKITAR SEKOLAHAN
UNTUNG AKU ISO  MENANGI LOMBA ADIWIYATA AKU JANJI AKAN MENJAGA LANNGELETARIKNI SEKOLA IKI