Jawabanmu

2014-08-22T19:09:42+07:00
Aku iki manungsa kang kaya dewi sinta
nduweni rasa tresna marag arjuna..

Nanging !!
Rasa iki mung bisa kapendem ing njero ati
mung bisa nyawang arjunaku ing njero mimpi
Gusti !!
kula pengen secuil rasa iki bisa dadi tresna kang abadi
Gusti !!
kula nyuwun, ora mung ngalor ngidul rasane ati iki

apa mung sakejap mata rasa iki?
oraa ! rasa iki kasumber saka ati
rasa iki tulus saurip semati
2014-08-22T22:11:47+07:00
Pahlawanku  
Wutahing ludirmu
Nyiram ibu pertiwi
Nadyan sang ibu
Kudu muwun sedhih
Karajang-rajang manahe
Karujit-rujit rasa pangrasane

Pahlawanku
Mugya Gusti paring nugraha
Semana gedhene bektimu
Jiwa raga, bandha donya
Tanpa sisa
Amung siji pangajabmu
Merdika