Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-24T12:12:57+07:00
1. Rerukunan 2.- 3.conto/tuladha. 4.nindakake padatan tatacara kaya sing wis linakonan para leluhur 5. Kawuntat/kepungkur/kepengker 6. Penting/wigatos 7. Wong tani 8. Tetiron, wewujudan nunangka gambaran 9. Pametu, pakasilan 10. Nenangi/nggugah
4 4 4