Jawabanmu

2014-08-22T16:13:39+07:00
Manpaate lidah buaya menika punapa kemawon?
maksud pertanyaannya itu kegunaannya apa aja? cuma pake bahasa jawa.. :)
ngundunake kadar gula ,ngontrol tekanan getih , ngrangsang kekebalan awak ,nutrisi pendukung tumrap panandhang HIV ,nyegah encok utawa rematik ,nyegah rontoking rambut lan nambani tatu
2014-08-22T19:51:23+07:00
Dinggo samponan ben rambute ketel ( lebat ).
1 5 1