Jawabanmu

2014-08-22T10:42:06+07:00
Yaiku panggonan sing digawe kanggo ndokoki montor opo motor
1 5 1
2014-08-22T11:37:55+07:00
Tempat untuk menyimpan mobil/motor/sepeda
2 2 2