Jawabanmu

2014-08-21T18:06:59+07:00
BUDAK JALANAN
Panyanyi : Kustian
Ceuk batur mah
Kuring teh budak jalanan
Gawe ukur ngamen
Dina kandaraan
Sabenerna hate ngarasa nalangsa
Puguh hirup ragap taya
Kolot teu apal dirupa
Jeung deui duka di mana

Mun panas….
Kapanasan…
Mun hujan…
Kahujanan…
Mun reup peuting ngadon sare di emperan
Da puguh hirup di jalan
Hanteu boga petempatan
Pikeun pangbalikan

Timana…timana.. atuh timana
Diri kuring timana atuh asalna
Kumaha…kumaha.. atuh kumaha
Diri kuring na kumaha mimitina
Ya Allah paparin abdi pituduh
Na dimana kolot abdi teh ayeuna..
Jawaban paling cerdas!
2014-08-21T18:20:35+07:00
Perjuangan seorang anak menapak kerasnya kehidupan lagu nya mellow bertema kehidupan yang tak semudah membali telapak tangan 
BUDAK JALANAN

Ceuk batur mah
Kuring teh budak jalanan
Gawe ukur ngamen 
Dina kandaraan
Sabenerna hate ngarasa nalangsa
Puguh hirup ragap taya 
Kolot teu apal dirupa
Jeung deui duka di mana

Mun panas….
Kapanasan…
Mun hujan…
Kahujanan…
Mun reup peuting ngadon sare di emperan
Da puguh hirup di jalan
Hanteu boga petempatan
Pikeun pangbalikan

Timana…timana.. atuh timana
Diri kuring timana atuh asalna
Kumaha…kumaha.. atuh kumaha
Diri kuring na kumaha mimitina
Ya Allah paparin abdi pituduh
Na dimana kolot abdi teh ayeuna..
2 5 2