Jawabanmu

2014-08-20T18:35:21+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Ingatase hak bebas !! Ingatase hak bebas !! Ingatase hak bebas !! Kita wis 64 taun Negara, Negara Indonesia Merdika saka koloni saka negara liya .. Ing crita Cottage W4nzz liwat blog ngomong Long manggon Republik Indonesia 64. 
Iki wektu coincides karo bangsa kamardikan dina Indonesia, W4nzz pengin nuduhake sawetara saka "Crita Interesting Sajarah Usul Kamardikan Republik Indonesia" kang aku ketemu ing dhaftar mailing .. 
"Sajarah" ?? Ah Malaslah yen kang diskusi sajarah ... Ria Amalia Lipstik Deh .. "Mbok pikiran paling wong krungu sajarah tembung .. Siji mau, kalebu kula iki ukara ana ..: P 
Uppss ... ngenteni,, Ing kirim, kita bakal sinau sejarah béda-béda, tinimbang crita formal sing memulang ing sekolah2 .. Ing njamin ora bakal boring lan luwih gampang kanggo kita elinga .. 
Bisa Revolusi Indonesia Kamardikan diarani minangka "revolusi saka kamar turu?" Coba crita ... 
On 17 Agustus 1945 ing 08:00, ketoke Bung Karno isih turu soundly ing kamar, ing Wétan 56th Street Pisangan Lama, Cikini. Ngalami gejala entheng tertian malaria. Dhuwur suhu badan lan banget kesel sawise tetep munggah karo kanca nyepakaké teks konsep saka proklamasi ing omah saka Laksamana Maeda. "Pating Greges", nangisi Bung Karno sawise tangi favorit Doctors. 



Banjur getih mili lan downing pil chinineurethan intramusculair chinine bromin. Banjur turu maneh. Ing 09,00, Bung Karno awakened. Disandangi munggah ing putih lan ndeleng kanca, Bung Hatta. Persis ing 10,00, loro nyatakake Indonesia mardika saka emper omah. 
"Dadi sadulur! Kita kabeh duwe hak bebas! "Said Bung Karno ing ngarsane saka sakepel bener Patriot. Padha banjur sang lagu kabangsan waving flag abang lan putih warisan. Sawise upacara Brief, Bung Karno bali marang kamar turu. isih feverish. Nanging revolusi sampun dipunwiwiti ...
maaf kak,kok bhsnya campur'' ya???
hahaha,iya,yang ada bahasa indonesianya di ganti aja,kita jadi aku,saya asli sumatra
yaudah kak,mkasih ya
2014-08-20T18:54:41+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Pada suatu hari rina ali dan koko sedang duduk di dekat kamar mandi sedang ber bincang-bincang 
Rina :kamu tau ga kita sedang merayakan hari ulang tahun indonesia yang ke berapa
Ali:hmm berapa ya aku ga tau 
koko:masa gitu aja gatau payah sekarang indonesia merayakan yang ke 70
Tiba tiba datang pak guru
guru :koko salah indonesia sedang merayakan ulang tahun ke 69
KOko:maaf ya teman teman maksih pak guru