Jawabanmu

2014-08-20T17:01:16+07:00
Boga kabogoh jauh,pangandaran,peyeum bandung,es lilin ,mawar bodas
Jawaban paling cerdas!
2014-08-20T17:03:46+07:00
1) -surabi haneut, peuyeum bandung, borondong garing, oncom gondrong,hiji deui kirang terang
2) angin priangan, lembur kakasih, nataan gunung, bulan tumanggal, degung panggung
3) samoja, longkewang, tina jandela, reumis beureum dina eurih, peuting jeung pangharepan 
4) karatagan pahlawan, bali geusan ngajadi, lain layung layung langit, karatagan pamuda indonesia, pahlawan toha
5) muhammad toha nyaeta pahlawan ti tatar sunda anu gede jasana keur bangsa jeung nagara, contona anjeuna nu ngaduruk gudang senjata belanda sangkan belanda beakeun amunisi
6) sabab basa moh toha ngaduruk gudang senjata belanda, gudang eta tuluy ngabeledug tarik, jeung anjeuna pisan anu putus nyawa dina medan danalaga nu mimiti
7) sabab wani ngaduruk gudang senjata nepi ka anjeuna ngantunkeun didinya keneh bareng jeung ngabeledugna gudang senjata
8) beuki reeus jeung ngahargaan kana sagala rupa perjuangan nu di lakukeun ku anjeuna jeung pahlawan sejenna pikeun mawa RI kana kamerdekaan anu sajati
9) sangkan jadi ciri gugurna pahlawan toha, hartosna dijadikeun makam sangkan jadi pangajaran keur nu jareneng keneh di dunya pikeun ngahargaan kana jasana pahlawan
10) kirang terang