Jawabanmu

2014-08-22T16:38:24+07:00
- ibu tumbas brambang bawang
- adik tibo nganti babak bundhas
- urip iki ayem tentrem
- masalahe campur adhuk
- esok sore badhe dugi
- sanak sadulur kumpul kabeh
- rina wengi adem banget
- ngomong nganggo unggah ungguh
- mangan karo tahu tempe
- bocak iku tata kramane apik
27 3 27