Jawabanmu

2014-08-19T20:22:09+07:00
Tembang pangkur nyeritakake kita menawi manungsa supaya getun aja tiba ngguri carane kepriye ? carane yaiku kita kudu ngati ati yen tumindak.
1 1 1