Jawabanmu

  • fri
  • Gemar Membantu
2014-08-19T18:55:31+07:00
Watak e mbok rondo yaiku galak lan sadis
kurang tiga lol
sak karepe dewe , galak , sadis , dll ( golek ono dewe menak men takok aku eneh
ok, suwun
no problem
Jawaban paling cerdas!
2014-08-19T19:02:04+07:00
Serakah lan sak karepe dewe ?///

1 5 1