Jawabanmu

2014-08-19T18:40:00+07:00
Diketahui= s =216 km=216 x 1000 = 216000 m
             = t =3 jam= 3 x 3600 = 10800 detik
ditanya=V =...?
penyelesaian = V = s : t
                           = 216000 m : 10800 detik
                           = 20 m/detik
9 3 9
*gaa
ok
(+)they were here yesterday (-)they were not here yesterday (?)were they here yesterday
(+)the student came (-)the student didn't come (?) did the student come?
(+)he was stamp collector (-) he was not a stamp collector (?)was he a stamp collector?
2014-08-19T18:50:33+07:00
Insyaallah benar.
kelajuan ⇒ Jarak total / jarak waktu = 216/3 = 72 meter/sekon.
1 4 1