Jawabanmu

2014-08-19T16:39:28+07:00
Anak: bu kula nyuwun pamit badhe kerja kelompok
ibu: kolompoke nyandi
anak: dateng griyanipun ......(nama teman) bu
ibu: ya ngati ati,nek wis rampung gek bali ora dolan
anak: inggih bu
(bisa ditambah assalamualaikum kalo kamu islam)
1 1 1
Jawaban paling cerdas!
2014-08-19T16:47:58+07:00
Anik: Bu, kula badhe tindak dhateng griya fira.
Ibu: arep nyapo lho Nik menyang omahe Fira?
Anik: Kula Badhe kerja kelompok Bu.
Ibu: Yo wes, tapi mulehmu ojo sore-sore lho Nik.
Anik: Inggih Bu.

1 5 1