Jawabanmu

2014-08-19T20:03:22+07:00
A : asssalamu alaikum , B damang ? Tawis tepang ieu teh
B : Alhamdulillah damang , sawalerna damang ? muhunnya meuni pangling tos nikah ?
A : Muhun
B : nya pun istri namina saha ?
C : nami abdi C ari B atos gaduh istri ?
B : oh... teu acan abdi mah , ieu putra teh tos 2 nya ?
C : muhun
B : cik saha ade nu   kasep th namina ?
D : nami abdi D ,B : kls sabaraha ? , D : kls 2 Sd
B : ari eneng nu geulis saha namina ?,E : Nami abdi E , B : tos sakola ,E: Paud
B : meuni parangling nya
A sareung C : muhun , A : nya kerja dimana ieu th ?
B : di bandung jadi tukang pos
A : oh....
B : abdi bade ngajajapkeun Surat heula nya
A sareung C : oh...muhun
B : assalamu alaikum
A,C,D,E : wa alaikum sallam