Jawabanmu

2014-09-06T15:05:56+07:00
Ing jaman biyen ono desa kang akeh wit-witane, salah sijine yaiku wit duwet. ing sawijining dina para warga kumpul kanggo menehi jeneng desa. para warga ngusulake yen upama aran KARANG DEUWET

1 4 1