Jawabanmu

2014-08-18T22:43:43+07:00
Assalamualaikum wr.wb

dina dinten ieu sim kuring bade nyampekeun pidato tina karusakan alam lingkungan urang....
kahiji ayeuna loba masalah anu aya dina lingkungan urang teh loba jalma anu geus teu inget amanat tina kawasa pikeun ngariksa lingkunganna ayeuna mah jalma teh geus teu mikir pikeun hireup kahareupna micen runtah samemena sim kuring bade nga amanatkeun lamun jadi jalma ulah ngaruksak lingkungan kudu jaga atuh pikeun hirup kahareupna
ehh lupa kalimat penutupnya nih
ni kalimat penutupnya "sakieu anu bisa ku sim kuring sampekeun hapunten bilih aya kalepatan wassalamualaikum wr.wb"
makasihh banyakk isi pidato nya nanti saya tambahin lagi slebihny :):)