Jawabanmu

2014-08-18T22:14:08+07:00
hubungan antar sila kalawan sila anu lianna nyaeta ayana keterkaitan peunteun peunteun antar sila
hubungan antara sila jeung sila nu lain na nyaeta ayana katerkaitan peunteun" antar sila