Jawabanmu

2014-08-18T20:42:37+07:00
1.Kula dipunutus ibu mundhut gendhis dateng peken2.Panjengengan wau dalu sare jam pinten3. Bapak ndawuhi menawi mengko sonten eyang rawuh
1 1 1