Jawabanmu

2014-02-11T22:00:09+07:00
Tembung kawentar yaiku tembung kang nduweni teges dudu sabenere utawa wantah. Tembung kawentar uga diarani tembung silihan (kata kiasan). Tuladha :
- Dawa tangane = seneng njupuk barang wong liya
6 3 6