Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-02-12T19:31:55+07:00
A] ora usah nggae gunggung ndek adekmu dewe
b]piro jumlahe anggota keluwagamu?

a]dadi menungso uripe kudu guyub rukun
b]guyup rukun sing nyiptakno masyarakat podo enak kabeh

a]dadi wong kudu tuhu
b]sing temen ojok mbejok?
1 5 1