Jawabanmu

2014-08-18T22:30:36+07:00
Bapa : eh vanny tong miceun runtah
wae atuh
vanny:emangna kunaon kitu pa?
bapa :euleh euleh ieu vanny urangteh kudu
ngajaga lingkungan urang ngarah
beresih
vanny:ahh si bapa mah..teu kedah beberes
teu kedah ngabersihkeun lingku -
ngan apan aya petugas kebersihan
bapa :Vanny, najan aya petugas oge da
jalma mah pasti teu bisa hirup
sorangan
vanny :oh kitu nya pa
bapa :enya urang teh ti ayeuna kudu mikir
pikeun hirup kahareupna lingkunga
n urang teh kudu tetep beresih
vanny :nya entos atuh ti ayeuna vanny
bade ngqjaga lingkungan
bapa :tah kitu atuh anak bapa!
1 5 1