Jawabanmu

2014-09-17T19:00:21+07:00
Tema kahadaharan:es lilin
kaendahan alam:bubuy bulan
kepahlawanan:dewi sartika
ngnanan cinta:sapu nyere pegat simpay jeung harirng nu kungsi nyanding
2 4 2