Jawabanmu

2014-02-11T21:41:18+07:00
Adanya "gupak pulute ora mangan nangkane"
tegese: melu rekasa nanging ora melu ngrasakake kepenake
4 4 4
Jawaban paling cerdas!
2014-02-11T22:14:09+07:00
Gupak pulut ora mangan getahe : Orang yang bekerja keras, tetapi tidak ikut menikmati hasil kerjanya
2 4 2