Jawabanmu

2014-02-11T21:41:16+07:00
Duka atuh kirang terang.
Upami pertanyaana maksadna naon nya?
maksud na teh abdi teh ngasal kitu nya da ai setres mah kitu teu mikir
mmm... sumuhun atuh upami kitu mah.. sing sabar wae nya da hirup mah peurih