Jawabanmu

2014-02-11T20:05:10+07:00
Ibu; opo kowe ora luwe kok ora ndang mangan-mangan
wella ; mboten bu kulo mboten luwe sedanten
ibu ; mari muleh sekolah kok ora mangan
wella ; nggeh bu,mergo enjing mau kulo ten kantin,tumbas sego bu
ibu ; piroan segone ndek sekolahanmu
wella ; telung ewu bu
ibu ; duwitmu siso opo ora?
wella ; siso bu,weneh nopo?
ibu ; duwite ndang ditabung
wella ; nggeh bu,kulo tabung matursuwon.bu kulo bade turu
ibu ; yo nak,ndang turu..
kk kalau 10 percakapan bisa nggak pliss?