Jawabanmu

2014-08-18T17:24:59+07:00
klo golekna tuladha tanggap wacana kang duweni tema kebudayaan jawa  cba lihat dari intrnet hitung2 buat imspirasi





2 5 2
2014-08-18T22:11:46+07:00
Kebudayaan niku ...kulo mboten ngertos