Jawabanmu

2014-02-11T19:16:38+07:00
Ratri,dalu, lan wengi
endah yo ra ono
ono yo..ale, peni, lan respati
wokeeh makasih
enom ddah blom?
belom lewat chat aja
2014-02-11T19:38:31+07:00
Mega = ima, irawan, mendhung, 
Bengi = dalu,ratri,wengi
1 3 1