Jawabanmu

2016-11-08T06:47:30+07:00
Parantos dipaparinan waktos. Dipaparinan hartina diberean. Dipaparin hartina dibere. Ari sakuduna mah "parantos dipaparin waktos" anu leuwih bener lantaran hartina sarua jeung "geus dibere waktu", tapi dina praktekna atawa dina obrolan sapopoe "parantos dipaparinan waktos" nagbogaan kesan atawa harti anu leuwih sopan jeung leuwih formal, paadahal "Parantos dipaparinan waktos" hartina "Geus diberean waktu", tapi kanyataannana kecap "dipaparinan" dianggap leuwih sopan jeung formal. Kecap dipaparin ngabogaan kesan kurang formal, jeung dipaparin biasana ditujukeun keur ka barudak.  
1 5 1