1.bagian khusus dina surat?
2.naon nu disebut titimangsa?
3.bagian umum dina surat
4.naon hartina surat?
5.naon nu disebut surat dinas?
6.naon nu disebut surat pribadi?
7.naon nu ka asup pupuh sekar ageng?
8.naon nu ka asup pph skr alit?
9.naon watek/sifatna pupuh wirangrong?
10.naon hartina wawancara?

1

Jawabanmu

2014-08-17T20:19:18+07:00
Titi mangsa = tanggal buat suratnya itu, klo ngga salah
1 5 1