Jawabanmu

2014-08-17T19:12:02+07:00
Sopo jenengmu ?
Koe seko sekolah ngendi ?
2014-08-17T22:24:58+07:00
A : Sapa Jenengmu?
B : Jenengku Difa
A : Kowe saka sekolahan endhi?
B : Aku saka SDN PAKEMBARAN 02