Jawabanmu

  • I01
  • Gemar Membantu
2014-08-17T12:34:01+07:00
Expression itu sangat banyak macamnya :) bisa expression relief,angry,like and dislike,dsb.. kita ambil beberapa contoh :
A : "good morning,dian"
B : "good morning too,ariska. What are you doing?"
A : "i'm eating a noodle"
B : "do you like noodle?"
A :"yes i do, i like noodle so much. How about you?"
B : "mmm.. i don't like noodle. Dian,why you came late to school this morning?"
A : "because i got up late.. how relieve i am! my english teacher want to forgive me. huufftt" 
kalo yg A ke 2 "I'm eating a Noodle" itu gx bisa pake "a" kak,sebab Noodle kan mi,brati mi itu kan jumlahnya banyak...
kalo untuk noodle biasa aja,"I'm having noodle",
kalo pake "a",brati cuman makan seutas mi dong...
hahhahaha...
iya maaf tadi aku salah mba.. :) makasih sudah diingatkan
ok,jgn panggi saya mbak ya,saya laki-laki...
mksh ya,,:-)
2014-08-17T13:51:58+07:00
"bad friend ever"
Ati        :hi stev...
Steven  :hi ti,what's up man?
Ati        : nothing,I just feel unwell...
Steven  :Really
Ati        :No,I just lying!!!hahhaa...
Steven  :You're lying?!!!
Ati        :Yes,hahhaa..got you!!!
Steven  :what a bad friend!!!