Jawabanmu

2014-08-17T10:24:51+07:00

Ini adalah Jawaban Tersertifikasi

×
Jawaban tersertifikasi mengandung isi yang handal, dapat dipercaya, dan direkomendasikan secara seksama oleh tim yang ekspert di bidangnya. Brainly memiliki jutaan jawaban dengan kualitas tinggi, semuanya dimoderasi oleh komunitas yang dapat dipercaya, meski demikian jawaban tersertifikasi adalah yang terbaik dari yang terbaik.
Kuring : hey barudak iue dulur  abdi namina udin

barudak : oh dulur anjeun ! 

kuring : hayu barudak urang ulin ka leuwi?

barudak : hayu

udin : entong barudak bisi aya nanaon ?

arudak : moal ah, aemang na aya naon kitu ?

udin :bisi aya oray atawa bisi cai na keur gede!

kuring : hayu ah urang ka leuwi dari pada cicing baewe si udin mah ulah di ajak ?

barudak : hayu !

sa tepina di leuwi kuring jeung babaturan langsung ngojai.

dede babaturan kuring : awas eta aya oray ?

barudak jeung kuring : mana-mana?

dede : ete na suku si dian,awas dian?

geus kitu dian di pacok ku oray langsung di bawa ka imahna.

kuring : mamah dian ieu dian di pacok ku oray ?

mamah dian : inalilahi naha kunaon?

kuring : tadi kuring jeung barudak ameng ka leuwi,ari pek teh aya oray!

mamah dian : nya atuh, hayu urang bawa si dian ka rumah sakit?

kuring  : hayu!

sa engges balik ti rumah sakit kuring di tanya ku udin

udin : naha tadi aya naon?

kuring : oh tadi si dian ka pacok oray!

udin : tuh kan ceuk udin ge naha atuh ulin ka leuwi jadi we kacilakaan coba lamun henteu moal nanaon.tah egke mah kade ulah ulin dei ka leuwi!

kuring : enya din maaf ,teu nga dengekeun parentah anjeun.