Jawabanmu

2014-08-16T20:56:02+07:00
Mbak karomah : sissy, emakmu nang endi?
Sissy : niki mbak, emak kula isih nang wingking
Mbak karomah : ooo iyo wis engko, lek emakmu wis mari, mbak karomah celuk en yo!
Sissy : inggih mbak.
5 3 5