Jawabanmu

2015-06-26T11:26:14+07:00
Eric : Baraya , Arfan . Kumaha kabarna dinten ayeuna?
 Arfan : Baraya Eric . Abdi henteu kunanaon. Kumaha upami Anjeun?
 Eric : Kami halus teuing . Kumaha ieu libur anjeun?
 Arfan : ieu jadi metot . Ku margi loba pantai di Indonesia saperti , Parangtritis , Kuta , Tanjung Setia , jeung loba pantai leuwih éndah.
 Eric : Nu ieu jadi senang Jigana .
 Arfan : Enya tangtu . I love Indonesia mah mutuskeun yén dina sakabéh mah libur , kuring kudu nganjang hiji tempat di Indonesia.

smoga membantu