Jawabanmu

2014-02-11T15:21:34+07:00
Ini saya beri contoh ya :
yen dino minggu akeh kulawarga pada olah raga jalan sehat
saomah pada melu kabeh, bapak, ibu, lan putrane
yen dino minggu jalan protokol ditutup kanggo kendaraan umum, di enggo sarana jalan sehat warga kota
kabeh pada seneng banget, lumaku beberengan karo geguyonan,
kringete sampe dleweran, awak dadi sehat, penyakit ora doyan
mulo ayo para kanca pada olah raga jalan sehat bebarengan, murih guyub lan sehat

4 2 4