Jawabanmu

2014-08-15T22:41:37+07:00
Gerimis rintik2, aku lan ari dolan menyang omahe rama
eng tengah dalan aku ketemu simbah sing nembe balik saka tegalan
aku diseneni simbah lan dikon mulih lan aku melu mulih
......................................................................................................
cerpen yang penting ada konflik
kata2 cari dewe