Jawabanmu

2014-02-10T16:15:02+07:00
~indung bapak~ kuring di kandung salapan bulan di deudeuh di asih di gedekeun ku kanyaah di bere pangarti teu weleh cape.. indung.. ngorbankeun sagalana jiwa raga taruhanna kacape, kanyeri teu dirasa di lawan ku rasa kuat bapa.. kesang ngucur teu weleh di usap panas poe teu dirasa kahujanan eta buktina neang nu jadi pibungaheun.. indung bapa.. jasa anjeun moal aya gantina teu weleh ngan saukur do'a ngajaga eta hak kuring..