Jawabanmu

2014-08-16T08:40:19+07:00
Woro Woro..!!
Woro woro disandingaken kanggo warga RT 07 RW 02.
Tanggal Sekawa Welas September 2014
Ono gnung rembuk ing aula.
Matur Nembah Nuwun..