Jawabanmu

2014-08-15T16:42:45+07:00
Dina sabtu aku sowan menyang omahe simbahku,simbahku omahe isih ing pedesaan udarane isih seger lan akeh pepohonan wargane ya ramah ramah padha gontong royong sapada pada ,aku seneng ing omahe simbah tapi aku kudu mulih amarga sesuk aku wis sekolah
2 3 2