Jawabanmu

2016-08-08T15:09:35+07:00
Maman : gus ayeuna mah lingkungan geus ruksak nya
agus : enya ayeunamah geus loba bencana
maman : enya salah sahijinya banjir
agus : bener pisan man, kuduna urang salaku anu hirup teh kudu ngajaga alam
maman : kudunamah, apal ayeuna jalema geus teu paduli kanu lingkungan
agus : bener man ayeunamah loba anu miceun runtah ka solokan
maman : kudu namah pemerintah nyieun paraturan anu sanksi na pikasieun
agus : jeung oge kudu aya pengawasan meh eta rencana teh hade
maman : bener gus urang satuju
39 3 39