Jawabanmu

2014-08-14T13:48:36+07:00
Berita kahiji nyaeta ngeunaan kamacetan lalu lintas di daerah pasteir anu disebabkeun ku rusak na lampu lalu lintas, 
2014-08-14T18:05:45+07:00
Berita kahij ngeunaan kahuruan di pasar cibeber teh nyaeta di sebabkeun ku korsleting listrik, sareng te aya korban jiwa tina kajadian eta teh
maaf kalo salah