Larap keun kana kalimah (Buatlah Kalimatnya)
1. Setra
2. Lemah
3. Cikal Bugang

1
1. Wowongkeun ieu kacida pisan setrana katinggalina teh 2. Urang kudu ngajaga lemah cai sorangan 3. Waktos bangsa indonesia ngarebut kemerdekaan ti penjajah belanda seueur pisan cikal bugang nu jasana teu kinten ageungna
Sareng hartina

Jawabanmu

Jawaban paling cerdas!
2014-08-18T15:03:47+07:00
1. Wowongkeun ieu kacida pisan setrana katinggalina teh
2. Urang kudu ngajaga lemah cai sorangan
3. Waktos bangsa indonesia ngarebut kemerdekaan ti penjajah belanda seueur pisan cikal bugang nu jasana teu kinten ageungna