Jawabanmu

2014-08-13T20:19:14+07:00
Filem korea..Aku seneng karo jalan ceritane..
2014-08-13T20:20:30+07:00
'Let Me In" lan "Jessica&Krystal".soale acara iku gawekno atiku seneng lek ndelok acara Korea Selatan iku.
tandai terbaik ya!
aku seneng karo tv SCTV soale au seneng film GGS wong nganteng tenan e rek