Jawabanmu

2014-08-13T19:48:02+07:00
        layu-layu

innalillahi wa innailahi roji'un

sampun kaundut ing ngarsanipun gusti ingang murbeng dumadi

bapak sudiro dirgojoko
yuswa 82 taun

naliko dinten sabtu,tanggal 09 april 2014, pukul 22.30 amargi gerah

jenasah kapetho ing dinten minggu, 10 april 2014 ing pamekahan umum,